Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ενημέρωση...

Η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ είναι νηφάλια με την αστυνομία να παρακολουθεί διακριτικά αλλά και διακριτά. Οι πόρτες της κατάληψης έχουν ανοίξει από το πρωί και καταληψίες μοιράζουν τις ανακοινώσεις της κατάληψης στην Πατησίων. Αρχίζουν σιγά σιγά να διαδραματίζονατι οι προγραμματισμένες για σήμερα συγκεντρώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων. Μετά από παιχνίδια και διαβουλεύσεις ο καθεστωτικός συνδικαλιστικός "αγώνας" θα περιοριστεί στο Σύνταγμα ενώ έχουν καλεστεί συγκεντρώσεις από φοιτητές και πολιτικές οργανώσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος, το Πεδίο του Άρεως και το Μουσείο.
Η κατάληψη θα παραμείνει ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλη τη διάρκεια της μέρας ως προπύργιο αντιπληροφόρησης, καταφύγιο διαδηλωτών και ένα ακόμη οργισμένο σημείο αναφοράς για την κρατική δολοφονία. Μέχρι την απελευθέρωση και του τελευταίου συλληφθέντα από τις διαδηλώσεις και τις δράσεις των τελευταίων ημερών.
Η συνέλευση της κατάληψης είναι στις 8μμ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia diavasa sthn efhmerida vhma sto internet oti ama synexistei h entash mexri aurio exei apofasisei o fasistas karamanlhs oti 8a aroun to asylo kai 8a proxwrhsoun se para polles syllhpseis...epishs an den apoklimakw8ei h katastash skeftontai na feroun eidikes dynameis apo ekswteriko... foithths apo asoee...sas sthrizw aderfia alla na mhn prokaleite polles zhmies sth sxolh...euxaristw.!

. είπε...

Ας έρθουν. Δεν θεωρήσαμε ποτέ τους εαυτούς μας θύματα της καταστολής. Θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο. Όσον αφορά τις ζημιές δεν πρόκειται να κάνουμε ασκήσεις συμψηφισμού υλικών αντικειμένων με ανθρώπινες ζωές. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλα σηκώματα όπλων. Το πληρώνουν και όλο αυτό θα το θυμάται πλέον όλη η 4η Ελληνική Δημοκρατία. Voila!

jilia είπε...

Παιδιά.. μην ανησυχείτε για αυτές τις φήμες περί άρσης του ασύλου.. Θα γίνει ξεσηκωμός έτσι και συμβεί κάτι τέτοιο.. δε πρόκειται να γίνει. Όσο για τις καταστροφές που λέει ο φίλος, εντάξει, προσπαθήστε όσο περισσότερο να τις περιορίσετε (κυρίως γιατί όλοι μας εκνευριζόμαστε που χρησιμοποιούν διάφοροι αυτές τις δικαιολογίες για να αποπροσανατολίσουν το κόσμο). Καλή συνέχεια...