Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008

Παρέμβαση στην πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου

[00.52]Σήμερα και λίγα λεπτά μετά τις 10 και ενω είχε αρχίσει η παράσταση "Ρομπέρτο Τσούκκο" του Μπερναρ-Μαρί Κολτές,ημέρα πρεμιέρας σήμερα ,και με "σημαίνοντα"(χα,χα..) πρόσωπα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής μπήκανε και διακόψανε τη παράσταση γύρω στα 70 άτομα ,οι υπόλοιποι καθήσανε στην είσοδο για ασφάλεια,που όμως δεν έγινε τίποτα.Ανοίχτηκε πανώ που έλεγε "ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" και πετάχτηκαν τρικακια,"λευτερια στους συλληφθέντες" και "εισπράτεις τον πολιτισμό που παράγεις"...στο τέλος έπαιξε και χειροκρότημα!και φωτογραφίες!,ενώ είχαμε ζητήσει να μην γίνει αυτό...τέσπα.
Στην έξοδο φύγαμε συντεταγμένα,αφού είμασταν αρκετοί,προς τα προπύλαια,ανάποδα στο ρεύμα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με συνθήματα...ήταν γενικά πολύ δυνατό,χωρίς ένταση..
O κόσμος στο δρόμο,περαστικοί και απο τα αμάξια, πολλοί φωνάζανε μαζί μας συνθήματα!,αυτά για κάποιους που λένε οτι έχουμε εναντίονμας την κοινωνία...

[1.16]...μόλις μπήκε η είδηση στο μεγα με τίτλο "εισβολή κουκουλοφόρων στο εθνικό θέατρο¨!!!!,...που καμία σχέση με κουκούλωμα δεν είχαμε...και επίσης κάτι πολύ περίεργο...ενω είπε ότι έγινε ακριβώς και τι πετάχτηκε,μετά είπε οτι η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά!!!,ενώ σταμάτησε απο τους ηθοποιούς!!!,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Αλλά για να μην φανεί στον κόσμο οτι τους χαλάμε την κανονικότητα και για να καταλαβαινει ο κοσμος τι ακριβώς γίνεται...ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.θάρθει και σας η ώρα...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Αναδημοσίευση από το indymedia

Στην παρέμβαση μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο:

Αφού έχετε απενεργοποιήσει τα κινητά σας τηλέφωνα ενεργοποιήστε τη συνείδησή σας.
Η βία του Ρομπέρτο Τσούκο δεν αναπαριστάται, τη ζούμε κάθε μέρα.
Για εσάς που παράγετε αυτή την παράσταση και για εσας που την καταναλώνεται τα λόγια του Τσούκο δεν λέγονται σε πρεμιέρες υποκρισίας αλλά γίνονται πράξη καθημερινά στους δρόμους.
Όσοι από εσάς έχετε την οποιαδήποτε σχέση με το κείμενο είτε είστε ηθοποιοί, είτε θεατές σας καλούμε να βγείτε από τα κλουβιά σας και να ακολουθήσετε αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες.


Για την ανθρώπινη συνείδηση
και την ελευθερία
αυτών που αγωνίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: