Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Από την "επερχόμενη εξέγερση"

Στο μετρό δεν βρίσκουμε πια ίχνος δυσφορίας που καθημερινά παρεμπόδιζε τις κινήσεις των επιβατών. Οι άγνωστοι συνομιλούν, δεν προσπερνιούνται. Συμμορίες σε μυστικά συμβούλια σε κάθε γωνία. Ευρεία μαζέματα στις λεωφόρους συζητάνε έντονα. Οι επιθέσεις συνεχίζονται απ’τη μία πόλη στην άλλη, απ’τη μία μέρα στην άλλη. Κι άλλο ένα στρατόπεδο λεηλατήθηκε και κάηκε. Οι κάτοικοι ενός εκκενωμένου σπιτιού δεν διαπραγματεύονται πια με το δημαρχείο : το κατοικούν. Σε μια στιγμή διαύγειας ένας μάνατζερ ηρέμησε τους υπαλλήλους τους σ’ένα meetıng. Οι φάκελοι που περιλαμβάνανε τις προσωπικές διευθύνσεις όλων των αστυνομικών, χωροφυλακών και σωφρονιστικών υπαλλήλων χάθηκαν με αποτέλεσμα ένα κύμα μετακομίσεων άνευ προηγουμένου. Στο παλιό μπακάλικο-μπαρ του χωριού φέρνουνε το πλεόνασμα που παράγουνε και παίρνουνε ότι τους λείπει. Βρισκόμαστε επίσης για να κουβεντιάσουμε την γενική κατάσταση και το υλικό που χρειάζεται για το μηχανουργείο. Το ράδιο κρατάει ενήμερους τους εξεγερμένους για την υποχώρηση των κυβερνητικών δυνάμεων. Μια ρουκέτα ξεκοίλιασε το φρούριο της φυλακής. Αδύνατον να ειπωθεί αν πέρασε ένας μήνας ή πολλά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν τα «γεγονότα».Ο πρωθυπουργός μοιάζει πολύ μόνος με τις επικλήσεις του για ηρεμία.


Απόσπασμα από το γαλλικό βιβλίο «η επερχόμενη εξέγερση» της Αόρατης Επιτροπής (πρόκειται για το βιβλίο το οποίο συνέγραψαν και για το οποίο διώκονται σύντροφοι/ισσες στη Γαλλία –υπόθεση σαμποτάζ στις σιδηροδρομικές τροχιές)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"νήπιος γέρων" Says:
February 16th, 2008 at 6:11 pm , ("antinews"):

“Ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν 700 ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν δραχμών», ANTI WEBLOG, 2-2-08.
+
“Απίστευτο!!! Είναι ποτέ δυνατόν????? 2.600.000,00 € να διαχειρίζεται μέσω προσωπικού λογαριασμού συνδικαλιστής του υπ. Πολιτισμού και να μην έχει περάσει ακόμη κανένας τις πύλες του Κορυδαλλού; .. Τι Μιθιδρατισμός είναι αυτός; Τι άλλο πρέπει να συμβεί; Μήπως, θα πρέπει να αρχίσουν ν’ανάβουν στους δρόμους, κάποιοι τα πούρα τους με εκατοντάεβρα (100 €) για να ξεσηκωθούμε και να τους πάρουμε με τις πέτρες”.

Έπ’ αυτών, λάβαμε την εξής Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Η ανταπόκριση απο το Μέλλον, μέσω του διεθνούς Πρακτορείου ειδήσεων PKME (“Pisteve Kai Mh Ereuna”)

"CHAOS in Athens: GENERATION X- EGERSIS"

Αθήνα, 20 Νοέμβρη 2011


Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι βανδαλισμοί, οι πυρπολήσεις και οι εκτελέσεις. Μανιασμένα πλήθη όλων των ηλικιών έχουν καταλύσει την έννομο τάξη, πυρπολώντας αστυνομικά τμήματα, εταιρείες security, τράπεζες, εφορίες. Εισβάλουν σ’ αυτά και συλλαμβάνουν τους διευθυντές και διοικητές τους οδηγώντας τους σε κρεμάλες στημένες στην μέση πλατειών.

Στα πλούσια βόρεια και ΝΑ προάστια, ρακένδυτοι πρώην συνταξιούχοι μαζί με νεαρούς αλά Κομαντάτε Μάρκος κουκουλοφόρους, βάζουν φωτιά σε βίλες αμύθητης αξίας, ενώ σέρνουν από τα μαλλιά έξω τους ενοίκους και τους αποκεφαλίζουν όπως πάλαι ποτέ στο Ιράκ ο Ζαρκάουι. Φήμες ότι βάζουν τα παιδιά μεγιστάνων, πολιτικών και συνδικαλιστών στον φούρνο με πατάτες, δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν και παραμένουν στα επίπεδα της φήμης.

Η θέση του Στρατού παραμένει ουδέτερη, αν και πολλά στρατόπεδα σε διάφορα μέρη της μεθορίου προσχώρησαν με τον οπλισμό τους στους στασιαστές. Δεν είναι, πλέον, καθόλου παράξενη εικόνα στην Αθήνα, αλλά, αντιθέτως, φυσιολογική, το να βλέπεις περιπολικά της Αστυνομίας γεμάτα κουκουλοφόρους που αλαλάζουν πολεμοχαρώς κραδαίνοντας ψηλά τα κλεμμένα από αστυνομικούς όπλα, ενώ από τα ηχεία των στερεοφωνικών των περιπολικών ακούγονται στη διαπασών παλιές επιτυχίες των Lennon, Θεοδωράκη, Rage Against The Machine, ΤΡΥΠΕΣ, Clash, Ξυλούρη, Manu Chao, Active Member κλπ.

Η διεθνής κοινότητα παραμένει σύξυλος παρατηρητής, για την ώρα, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη τέτοιου σεναρίου από τις μυστικές υπηρεσίες και η κάθε επέμβαση κρίνεται από αμφίβολη μέχρι καταστροφική. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ, μέσω των υπουργών τους Δημόσιας Τάξης, Άμυνας και Εξωτερικών, συσκέπτονται, σήμερα, στο Λονδίνο, με κύριο θέμα την αποτροπή -ένεκα μιμητισμού- παρόμοιων εξεγέρσεων στις χώρες τους.

Από χθες, αργά το βράδυ, όπως έγινε γνωστό στην κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών εσωτερικών ΕΕ και ΗΠΑ, απαγορεύτηκε στις χώρες τους η οποιαδήποτε αναμετάδοση εικόνων από την “Εξέγερση των Απελπισμένων” στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοί της την ονόμασαν.

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της Ακρόπολης των Αθηνών ως χώρου στέγασης του στρατηγείου των εξεγερμένων πλιατσικολόγων. Η πληροφορία ότι ο δημοφιλής μουσικός Πλιάτσικας ηγείται των συγκεκριμένων ταγμάτων απαλλοτριώσεων, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα αποκαλούν τις κλοπές και τις ληστείες των περιουσιών των νοικοκυραίων, κρίνεται ως φερέγγυα, αν και δεν μπόρεσε να διασταυρωθεί.

Έκπληξη, επίσης, έχουν προκαλέσει τα κοινά rave και ρεμπέτικα γλέντια μετά άκρατης οινοποσίας και ατέλειωτων εδεσμάτων, στην Βραυβρώνα, τον Μαραθώνα, την Βουλιαγμένη, την Ν. Μάκρη, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττό και την Πάρνηθα. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην Θεσσαλινίκη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, την Κέρκυρα, την Κόρινθο, την Κομοτhνή, τα Τρίκαλα, την Σύρο, την Καστοριά, την Μυτιλήνη, τα Χανιά κ.α.

Η όλη κατάσταση των τριών τελευταίων ημερών φανερώνει ότι, αυτοί οι όλως παραδόξως αυτοοργανομένοι Έλληνες είναι οι μόνοι, πράγματι, που μπορούν να βάλουν τάξη σε τέτοιο φοβερό χάος! Μάλλον είναι φυσιολογικό για τους Έλληνες κάτι τέτοιο, αφού οι αρχαίοι τους πρόγονοι ήταν αθεόφοβοι και δεν είχαν σαν αρχή του Κόσμου τον Θεό μας, αλλά το …ΧΑΟΣ!

(PKME, του ανταποκριτού μας, Τάνγκα- Λιάγκα- Μάγκα- Τράγκα- Δάγκα)

Ανώνυμος είπε...

Κάψτε το ναό τους...ψηφίζει την υποδούλωσή σου!

Η ολιγαρχία αυτού του τόπου εξαθλιώνει μέρα με την μέρα κι΄ άλλο τους πολίτες της χώρας.
Έστησαν μια μηχανή αφαίμαξης και την έντυσαν με «νομιμότητα», έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ή να ορθώσει ανάστημα χωρίς να περάσει την γραμμή της παρανομίας.
Η βουλή ψηφίζει, οι βουλευτές βολεύονται και ο λαός δυστυχεί,και εξαθλιώνεται.
Το σύστημα τα έχει όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.
Πολιτικά κόμματα που δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες, λειτουργούν σαν μηχανισμοί παραεξουσίες, σαν πόλοι αναγκαίας ύπαρξης όχι για να εκφράζουν τον λαό αλλά για να τον χειραγωγούν, να τον καταδυναστεύουν να τον εγκλωβίζουν και να του αφαιρούν κάθε δικαίωμα της δικής του έκφρασης και άποψης.
Η λαϊκή οργή, η κοινωνική επανάσταση που ξέσπασε είναι ενάντια σε όλους τους θεσμούς, σε όλα τα πολιτικά κόμματα, σε όλους τους πολιτικούς σε κάθε μορφή εξουσίας που καταπιέζει, καπηλεύεται, αφθαιρετή, και είναι ασύδοτη στο όνομα ενός λαού που τυραννάει.

Κάψτε τις τράπεζες, σπάστε τα υπουργεία τους, φτύστε τους πολιτικούς στο πρόσωπο, μα πρώτα και καλύτερα κάψτε τον ναό τους που ψηφίζει την υποδούλωση σου.

ΝΑ ΚΑΕΙ! ΝΑ ΚΑΕΙ! ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!

Γιατί τι άλλο εκφράζει αυτή η βουλή και οι εκπρόσωποι της, εκτός από την κάλυψη νομιμότητας που παρέχει, την «νομιμοποίηση» των αυθαιρεσιών, και την επιβολή των συμφερόντων της ολιγαρχίας του τόπου ως υπέρτατο νόμο του κράτους.
Αυτός και μόνο είναι ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτή η βουλή σήμερα.