Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/12 - ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 27/12

Κλειδώνοντας την καγκελόπορτα της ΑΣΟΕΕ στις 3:30μμ σήμερα, στην οποία τόσα ζήσαμε, δημιουργήσαμε, διοργανώσαμε και συνωμοτήσαμε για 18 ημέρες, οι παρευρισκόμενοι σύντροφοι και συντρόφισσες κατευθυνθήκαμε στην πορεία που ήταν καλεσμένη στο Μοναστηράκι στις 4:00μμ, από τη συνέλευση για την αλληλεγγύη στους διωκόμενους και προφυλακισμένους της εξεγέρσης που είχε καλεστεί την περασμένη Κυριακή στην κατειλημμένη ΓΣΕΕ.
Στην πορεία συμμετείχαν πάνω από 1000 άνθρωποι και διέσχισε παραμονή χριστουγέννων όλη την Ερμού, διακόπτοντας το shopping. Πέρα από τα πολλά γνωστά συνθήματα, η ατμόσφαιρα δονήθηκε συχνά από το "αφήσατε τα δάση να καούν για πλάκα και τώρα φυλάτε το δέντρο του μαλάκα".
Οι μπάτσοι ήταν παντελώς αποδιοργανωμένοι και σε καμία περίπτωση δεν είχαν τον έλεγχο της κατάστασης. Επιλογή του πλήθους και μόνο ήταν να μην εκδηλωθούν επιθέσεις σήμερα. Στο Σύνταγμα η πορεία αφού διασκέδασε με τις διμοιρίες που περιφρουρούσαν την πλατεία και το δέντρο έστριψε στην Μητροπόλεως και επέστρεψε ξανά στο Μοναστηράκι.
Στο δρόμο της επιστροφής, σε κάθετο στενό, υπήρχε παράρτημα του υπουργείου εσωτερικών. Οι γελοίοι είχαν βγάλει τις πινακίδες, είχαν σβήσει τα φώτα, είχαν κλείσει τις πόρτες και είχαν αφαιρέσει την αστυνομική φρούρηση. Ένας μόνο με πολιτικά, που καθόταν σε έναν γκισέ γεμάτο χριστουγιεννάτικες κάρτες και έκανε τον αδιάφορο. Δεν μας έκανε κέφι να τους το κάνουμε λαμπόγιαλο, σπάσαμε με μια κλωτσιά απλώς την πόρτα τον φτύσαμε και τον γελοιοποιήσαμε και φύγαμε.

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 27/12, 4:00μμ, στο Πολυτεχνείο για τη δημιουργία ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στους διωκόμενους και προφυλακισμένους της εξέγερσης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια χαρά και πάλι .
η εκπομπή της κατάληψης ΑΣΟΕΕ στον 98FM στις 17-12-08 βρίσκεται
ηχογραφημένη στο παρακάτω link.

http://upshare.net/download.php?id=E92CF19214&setlang=en

συντροφικά

Ανώνυμος είπε...

Οι εξεγέρσεις ξεκινάνε πάντα αδέσμευτες και αυθόρμητες
Μετά αναζητούν μια ιδεολογική ταυτότητα, αιτήματα ώστε να κερδίσουν την πραγματική ενεργή συμπαράσταση της πλειοψηφίας και όχι την τηλεοπτική.

Η περίοδος των εορτών είναι κρίσιμη.
Απαιτείται να κατασταλάξει ιδεολογικά η εξέγερση με αιτήματα.. ώστε να τα τρίβετε στη μούρη κάθε χαρτογιακά που σας κατηγορεί για απλή αλητεία.

Μιλήστε με απλό λόγο όχι μανιφεστικό ώστε να πάρετε μαζί σας αν΄θρώπους.

Μπόρεί την πόρτα αυτού του κουφού να την ρίξατε .. αλλά μην αυταπατάσθαι, ο κουφός έχει αποθέματα πολλά. Μην τα υποτιμήσετε. Μαζί με την τηλεόραση Έχει μέσα να διαλύσει ακαριαία μια εξέγερση 1000 , 10000 ανθρώπων.
Όλα περνάνε από την αποδοχή και ενημέρωση του κόσμου. Ακριβώς ΑΥΤΟ το όπλο προσπαθεί να χρησιμοποιήσει και αυτός!!



Δεν βγήκα στον δρόμο δεν διαμαρτυρήθηκα... ¨Εκατσα και τσακώθηκα με γνωστούς συγγενείς και φίλους για να τους πείσω έναν προς έναν ότι σας βλέπουν σαν αλήτες γιατί είναι άνω των 30 βολεμμένοι,
και έχουν εξασφαλίσει τον εαυτό τους. Αλλά μόνο τον εαυτό τους. Ούτε κάν το παιδί τους όυτε καν την ζωή του.


Καλές Γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

κρατατε γερα παιδια!
ειστε το πιο υγιες κομματι του Ελληνικου λαου!
και δεν σας το λεει αυτο καποιος συνομηλικος σας και αγωνιστης.
Σας το λεει μια "βολεμενη" 50αρα που αν δεν ηταν "χεστρου" θα τους τα ειχε κανει λαμπογυαλο!
ειμαι ολοψυχα μαζι σας και ντρεπομαι αφανταστα που το μονο που κανω ειναι να τσακωνομαι για παρτι σας με αλλους τυφλους "βολεμενους".
Το νου σας μονο...δεν χαλαλιζω σε κανεναν ουτε ενα δακτυλακι σας!

Μ.