Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει πλέον...

Από σημερινή δημοσίευση:

Έκκληση πανεπιστημιακών

Έξι μέτρα με σκοπό την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προτείνει στην κυβέρνηση ομάδα πανεπιστημιακών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας Θ.Βερέμης, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Στ.Ματθίας, ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία Θ.Παπαλεξόπουλος και άλλοι.

Σε κείμενο που υπογράφουν, οι πανεπιστημιακοί ζητούν:

1) Εκ βάθρων αναδιάρθρωση και εκπαίδευση της Αστυνομίας.
2) Ανάθεση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε εξωκοινοβουλευτική προσωπικότητα αναγνωρισμένου κύρους.
3)Προστασία των συγκεντρώσεων από κουκουλοφόρους.
4) Επίσπευση κατά προτεραιότητα της απονομής δικαιοσύνης σε όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα των τελευταίων ημερών και με αδικήματα κατά ζωής και περιουσίας πολιτών.
5) Ενίσχυση των δήμων που έχουν πληγεί με πόρους αποκλειστικά για τη μετατροπή των εστιών παρανομίας σε χώρους που θα ανήκουν σε όλους τους πολίτες.
6) Εφαρμογή του νόμου για την προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου με την κατάργηση από τα ΑΕΙ όλων των διευκολύνσεων που σιωπηρώς έχουν παραχωρηθεί σε εξωπανεπιστημιακές ομάδες.

Με τέτοια κείμενα από "πνευματικούς πατέρες" του καθεστώτος , από αυτούς που μετά διαικπεραιωτικού κόπου απάντησαν στην κρατική δολοφονία με λακωνικά γελοία και ανώδυνα καταφανώς ψηφίσματα, στοχεύονται οι ουσιαστικές δράσεις αντίστασης . Στοχεύονται απελευθερωμένοι χώροι. Στοχεύονται οι επόμενοι μελλοθάνατοι.
Κανένα έλεος στους παντοφλοφόρους ακαδημαϊκούς του μεγάλου Τίποτα!
Όλοι στους δρόμους!



Το τρίτο μάτι της κατάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια: